Салат к з крабовими палочками

Рубрики

  • БІСЕРОПЛЕТІННЯ (240)
  • БІСЕР — ПРИКРАСИ (92)
  • БУДИНОК (449)
  • ІНТЕР»ЄР І ДИЗАЙН (102)
  • БАЛКОНИ — ЛОДЖІЇ (16)
  • ВАННА (13)
  • ВЕРАНДА (6)
  • ВІТАЛЬНЯ (3)
  • ГАРДЕРОБНА КІМНАТА (3)
  • ДАЧА (100)
  • КУХНЯ (112)
  • МЕБЛІ (97)
  • БУДОВА — РЕМОНТ (42)
  • В»ЯЗАННЯ (576)
  • В»ЯЗАННЯ ГАЧКОМ (152)
  • ДЛЯ ЖІНОК (28)
  • В»ЯЗАННЯ НА ВИЛЦІ (2)
  • В»ЯЗАННЯ НА СПИЦЯХ (77)
  • В»ЯЗАННЯ РУКАМИ (11)
  • ДЛЯ ДІТЕЙ (42)
  • КРУЖЕВО — СЕРВЕТКИ (27)
  • СКАРБНИЧКА УЗОРІВ (132)
  • ТУНІСЬКЕ В»ЯЗАННЯ (8)
  • ХУТРО (13)
  • ШАПКИ — ШАРФИ — СНУД (99)
  • ВИПІЧКА (1873)
  • БІСКВІТ (55)
  • ПИРІГ НЕСОЛОДКИЙ (10)
  • БУЛОЧКИ — РОГАЛИКИ (269)
  • ВАФЛІ (22)
  • ВЕРТУТА — РУЛЕТ — ШТРУДЕЛЬ (109)
  • З ГОРІХАМИ (90)
  • З ІЗЮМОМ (13)
  • З МАКОМ (74)
  • З СИРОМ (177)
  • З ФРУКТАМИ (119)
  • З ШОКОЛАДОМ (47)
  • З ЯБЛУКАМИ (119)
  • КЕКС-МАННИК (129)
  • МК (41)
  • ПАМПУШКИ (62)
  • ПАСКА — ЗДОБА (39)
  • ПЕЧИВО І ТІСТЕЧКА (246)
  • ПИРІГ — ЧІЗКЕЙК СОЛОДКИЙ (180)
  • ПИРІЖКИ — ЧЕБУРЕКИ В ОЛІЇ (43)
  • ПІЦЦА (4)
  • ПЛЯЦКИ — ТОРТИ (340)
  • ПОРАДИ (55)
  • СЛОЙКА (33)
  • ТІСТО (111)
  • ХРУСТИКИ (13)
  • ХЛІБ -БАТОН (168)
  • ВИШИВКА (482)
  • ПОРАДИ — КАНВА — НИТКИ (36)
  • ВИШИТА СОРОЧКА (9)
  • ВИШИВКА БІСЕРОМ (21)
  • ВИШИВКА НИТКАМИ — СХЕМА (278)
  • ВИШИВКА СТРІЧКАМИ (58)
  • КОВРОВА ТЕХНІКА (9)
  • МЕРЕЖКИ — ШВИ ДЛЯ ВИШИВКИ (40)
  • КУЛІНАРІЯ — -МОРЕПРОДУКТИ — РИБА (48)
  • ВІРУЮ,ГОСПОДИ. (54)
  • МОЛИТВИ (9)
  • РОЗДУМИ (13)
  • ТЕКСТИ ПІСЕНЬ (14)
  • ВІРШІ (56)
  • ГАЗЕТНІ ТРУБОЧКИ (394)
  • ВИРОБИ (218)
  • ДНО (16)
  • ЗАГИН (11)
  • РУЧКИ (13)
  • УЗОРИ (44)
  • ФАРБУВАННЯ (13)
  • ГОРОД (144)
  • ГРЯДКИ (20)
  • ДОБРИВО І ПОРАДИ (77)
  • ЗЕЛЕНЬ (7)
  • КАПУСТА (3)
  • МОРКВА (8)
  • ОГІРКИ (17)
  • ПОЛУНИЦЯ (15)
  • ПОМІДОРИ (5)
  • ЦИБУЛЯ — ЧАСНИК (12)
  • ШКІДНИКИ (5)
  • ГОСПОДАРКА (668)
  • ВЗУТТЯ (55)
  • СВОЇМИ РУКАМИ (5)
  • ГАДЖЕТИ І ОРГАНАЙЗЕРИ (126)
  • ДОГЛЯД-ПРИБИРАННЯ (74)
  • НАВОДИМО ПОРЯДОК (14)
  • ПЛЯМИ — ПРАННЯ (62)
  • ПОДВІР»Я (38)
  • ПОРАДИ НА РІЗНІ ВИПАДКИ (264)
  • ПОСУДА (23)
  • ФЛАЙ-ЛЕДІ (35)
  • ДЕКОР (750)
  • КАВОВІ ЗЕРНА (21)
  • БАНТИ (44)
  • КАРТИНИ — ПАННО (29)
  • КАШПО-КОРЗИНА-ВАЗОН (54)
  • КВІТИ (217)
  • КУХНЯ (43)
  • САШЕ (23)
  • СВІЧКИ (5)
  • ТОПІАРІЙ — ВІНОЧОК (84)
  • ФЛІС (51)
  • ВИПІЧКА — ДЕКОР СОЛОДОЩІВ (295)
  • АЙСИНГ — МАСТИКА — ПОМАДКА (98)
  • ГОРІХИ (2)
  • СИРОП — ЦУКОР (17)
  • ТОРТ ДЕКОР (72)
  • ТОРТ КРЕМ (53)
  • ФРУКТИ (12)
  • ШОКОЛАД (27)
  • ДЕКОР СТРАВ (87)
  • КАРВІНГ (26)
  • ОВОЧІ (17)
  • САЛАТИ (10)
  • ДЕСЕРТ (214)
  • ДЕСЕРТ (36)
  • ІДЕЇ ПОРАДИ (31)
  • ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ (9)
  • МОРОЗИВО (21)
  • НУТЕЛЛА — МАСЛО — КРЕМ (16)
  • ЦУКЕРКИ — МАРМЕЛАД (45)
  • ЗАПАСИ НА ЗИМУ (174)
  • ВАРЕННЯ — ЦУКАТИ -СУХОФРУКТИ. (85)
  • ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ (34)
  • ЗБЕРІГАННЯ (20)
  • КОНСЕРВАЦІЯ (37)
  • ЗДОРОВ*Я І ДОВГОЛІТТЯ (814)
  • КРЕМИ МАЗІ НАСТОЯНКИ (50)
  • ВОЛОССЯ І НІГТІ (15)
  • БОРЕМОСЯ З ХВОРОБОЮ (44)
  • ВПРАВИ (48)
  • ВРОДА — МАКІЯЖ — МАСКИ (128)
  • ДІЄТА (33)
  • ДЛЯ ЖІНОК (50)
  • КОРИСНІ ОВОЧІ , ФРУКТИ , ЯГОДИ І ГОРІХИ (104)
  • ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ (44)
  • МЕД (10)
  • НАРОДНА МЕДИЦИНА+ПОРАДИ (360)
  • СОКИ (11)
  • ІГРАШКИ (338)
  • АНГЕЛ (73)
  • ТІЛЬДА — ШИТА ЛЯЛЬКА (22)
  • ВСЕ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЛЯЛЬКИ (9)
  • В»ЯЗАНА ІГРАШКА (51)
  • ЯЛИНКОВА ІГРАШКА (80)
  • ІДЕЇ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ (1005)
  • НИТКИ (17)
  • ВАЛЯННЯ (15)
  • ВИРОБИ З СТРІЧКИ (15)
  • ГОФРОПАПІР — КАРТОН (193)
  • ГУДЗИКИ (22)
  • КАНЗАШІ (5)
  • КАПРОН (12)
  • КВІЛІНГ (8)
  • КИЛИМОК (81)
  • КОРОБКИ КОРЗИНИ ТА ІНША ТАРА (200)
  • МИЛО (1)
  • МІШКОВИНА — ЛЬОН — ШПАГАТ (169)
  • ОРІГАМІ (15)
  • ПЕЧВОРК (21)
  • ПІНОПЛАСТ-ПЛАСТИК (64)
  • ПЛЕДИ (99)
  • ПОДУШКИ — СІДУШКИ (66)
  • ЛІПЛЕННЯ — ПОЛІМЕРНА ГЛИНА (11)
  • ПОМПОНИ (55)
  • КОМП»ЮТЕР (107)
  • АВАТАРКИ (4)
  • ПОРАДИ (39)
  • ПРОГРАМИ (6)
  • ЩОДЕННИК ЛиРу (54)
  • КОРИСНО ЗНАТИ (13)
  • КУЛІНАРІЯ (571)
  • АДЖИКА-ГІРЧИЦЯ-КЕТЧУП-СОУС (40)
  • ПАШТЕТ (12)
  • БОРЩ — СУП — ЮШКА (15)
  • ЗАКУСКИ (139)
  • ГРИБИ (26)
  • КАРТОПЛЯ І ІНШІ ОВОЧІ (106)
  • КРУПИ І КАШІ (17)
  • ПОРАДИ ВІД ШЕФА (41)
  • СТРАВИ З СИРУ І ЯЄЦЬ (84)
  • ОЛАДІ — НАЛИСНИКИ (19)
  • КУЛІНАРІЯ — М»ЯСО (201)
  • БУЖЕНИНА — КОВБАСИ — РУЛЕТИ (114)
  • ГУСКА-ІНДИК-КУРКА (58)
  • ЗРАЗИ — КОТЛЕТИ — ТЕФТЕЛІ (23)
  • ПЕЧІНКА — ЯЗИК . (25)
  • САЛО — М»ЯСО (13)
  • КУЛІНАРІЯ-САЛАТИ (83)
  • ВІТЧИНА (8)
  • ГРИБИ (14)
  • КУРКА (24)
  • МОРЕПРОДУКТИ (4)
  • ОВОЧІ (19)
  • РИБНІ КОНСЕРВИ (3)
  • ЛІПЛЕННЯ (1)
  • НАПОЇ (44)
  • АЛКОГОЛЬ (13)
  • КАВА (2)
  • КВАС (8)
  • ЧАЙ (8)
  • ПЛЕТІННЯ (173)
  • БЕРЛІНГО (1)
  • ВИРОБИ З СІНА (9)
  • ВИРОБИ З СОСНОВИХ ГОЛОК (3)
  • ІДЕЇ (2)
  • ЛОЗОПЛЕТІННЯ (11)
  • МАКРАМЕ (9)
  • МК (12)
  • ПЛЕТІННЯ З КУКУРУДЗЯНОГО ЛИСТЯ (15)
  • ПЛЕТІННЯ ШНУРКОМ (57)
  • СОЛОМОПЛЕТІННЯ (16)
  • ТКАЦТВО (32)
  • ПСИХОЛОГІЯ (63)
  • ПОЗИТИВ (7)
  • РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ (4)
  • САД (77)
  • ДЕРЕВА (15)
  • КВІТНИК (21)
  • КУЩІ (29)
  • СЕКРЕТИ — ШКІДНИКИ (8)
  • СВЯТКОВІ ІДЕЇ (827)
  • РІЗДВО . НОВИЙ РІК (312)
  • ВЕЛИКДЕНЬ (178)
  • ВЕСІЛЛЯ (44)
  • ВІТАННЯ (11)
  • ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ (22)
  • СОЛОДКІ БУКЕТИ (95)
  • УПАКОВКА ПОДАРУНКІВ (132)
  • СПЕЦІЇ (11)
  • СУМКА — КОСМЕТИЧКА (110)
  • ТВАРИНИ (4)
  • ФЛОРИСТИКА (122)
  • КІМНАТНІ КВІТИ (28)
  • КВІТИ НА КЛУМБІ (38)
  • ПОРАДИ (50)
  • ФОАМІРАН (1)
  • ФОТОГРФУВАННЯ — ПОРАДИ (10)
  • ХУСТКИ — ШАРФИ (4)
  • ШИТТЯ (226)
  • ДЛЯ ДОМУ (51)
  • ДЛЯ ЖІНОК (10)
  • МІШЕЧКИ (42)
  • ШТОРИ (52)

Музыка

Поиск по дневнику

Подписка по e-mail

Друзья

Постоянные читатели

Сообщества

Статистика

Салат с крабовыми палочками *Пчелки*-чрезвычайно вкусно!

Ингредиенты:
• 250 грамм крабовых палочек,
• 2 свежих огурца среднего размера,
• 2 куриных яйца,
• 1 баночка кукурузы,
• перо репчатого лука,
• поваренная соль по вкусу,
• майонез.
Для украшения:
• твердый сыр,
• маслины,
• оливки,
• помидоры,
• зелень.

Приготовление:
Крабовые палочки разморозить при комнатной температуре и нарезать. Огурцы промыть и порезать небольшими кубиками. Зеленый лук мелко нашинковать. Куриные яйца вынуть из холодильника, нагреть до комнатной температуры, положить в кипящую воду и варить около 20 минут вкрутую. Затем яйца необходимо охладить, очистить, отделить белок от желтка и натереть их в разные тарелочки. Из баночки с кукурузой слить жидкость, кукурузу выложить на бумажное полотенце, чтобы убрать лишнюю влагу. Когда все ингредиенты готовы можно выкладывать салат слоями в такой последовательности: крабовые палочки, зеленый лук, свежий огурец, тертый желток, кукуруза, тертый белок. Каждый слой салата промазываем майонезом, подсаливаем по необходимости. В заключении украшаем. Делаем пчелок из оливок, маслин и ломтиков твердого сыра, а божьих коровок из половинок помидор без зерен и маслин.

Восторг, удивление и сытые желудки ваших гостей гарантированы!

Попробуйте приготовить этот салат к празднику и убедитесь в этом сами.

•не используйте для приготовления маринадов алюминиевую посуду – кислота, разъедающая металл, может придать мясу неприятный вкус, лучше воспользуйтесь стеклянной, пластиковой или керамической миской или кастрюлькой;•крупные куски мяса маринуйте дольше, чем небольшие;•проколите мясо вилкой в нескольких местах – чтобы оно лучше промариновалось; •свежую рыбу и морепродукты маринуйте без добавления кислоты, причем.

Ингредиенты: для теста: — молоко 250 мл. — яйцо 1 шт. — сахар 3 ст.л. — соль 1 щепотка — масло подсолнечное 6 ст.л. — дрожжи сухие 11 гр. — мука 500 гр. для начинки: — сахар по вкусу — масло сливочное растопить 50 гр. Приготовление: 1. Тесто. В тёплое.

Ингредиенты: Для тонкого теста: — 100 гр. теплой воды; — 0,5 ч.л. сухих дрожжей; — по 1 чайной ложке сахара и соли; — 2 стакана просеянной муки; — 1 яйцо; — 2 ст. л. оливкового масла. Для начинки: — Томатный соус (100 гр. помидоров, оливковое масло, сухой базилик, орегано, соль.

ИНГРЕДИЕНТЫ:● 1 ст. любимого варенья или джема● 1 ч. л. без горки соды (можно заменить разрыхлителем)● 1 ст. кефира● 1/3 ст. сахара● 2 яйца● 2,5 ст. муки● масло сливочное для смазывания формыПРИГОТОВЛЕНИЕ:1. В глубокой миске смешай соду с вареньем. Масса зашипит, запузырится и сильно увеличится в объеме.2. Через минут 5.

Ингредиенты: 200 г сметаны 25 г сливочного масла 250 г муки 1/3 ст. л. соли 80 г сахара1 ст. л. воды 80 г грецких орехов 2 ст. л. сахарной пудры Татарские рогалики бармак: пошаговое приготовление Подготовь начинку для рогаликов, измельчив грецкие орехи в мелкую крошку, а затем смешай их с.

Чому багато господинь так люблять готувати салат з крабових паличок? Та хоча б тому, що окрім простоти приготування крабові палички добре поєднуються з багатьма продуктами, завдяки чому є можливість кожного разу готувати салат з крабових паличок по іншому. Окрім іншого, з крабових паличок можна готувати не тільки салати, а й закуски і т.д.. Та сьогодні мова саме про салати і сайт «Кулінар» підготував для вас п’ять найкращих рецептів салату з крабових паличок.

Салат з крабових паличок і кукурудзи

Рецепт салату з крабових паличок і кукурудзи користується чи не найбільшою популярністю серед господинь. Крабові палички і кукурудза добре поєднуються смаками, а свіжий огірок та зелень надають салату справжньої літньої свіжості. Давайте навчимося готувати салат крабові палички з кукурудзою рецепт якого далі.

Інгредієнти

  • варені яйця (4 шт.);
  • крабові палички (1 пачка, 250 г.);
  • огірки свіжі (2 шт.);
  • консервована кукурудза (1 банка);
  • майонез (0.5 упаковки);
  • зелена цибуля з «хвостиками» (4-5 штук);
  • сіль (до смаку).

Приготування

  1. Тоненькими смужками довжиною в 2 см нарізуємо огірки, такими ж самими смужками нарізуємо крабові палички.
  2. Дрібно нарізуємо цибулю, натираємо на тертці варені яйця.
  3. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти (крабові палички, яйця, огірки, цибулю). Додаємо кукурудзу та майонез.
  4. Добре все перемішуємо та солимо до смаку. Наш салат з крабових паличок і кукурудзи готовий!

Салат крабові палички з кукурудзою та рисом

На відмінну від попереднього, цей рецепт салату з крабових паличок і кукурудзи має ще один інгредієнт – рис. Як варити рис «Кулінар» вже розповідав, тому з цим проблем у вас не виникне. Отож, давайте навчимося готувати салат з крабових паличок з рисом та кукурудзою.

Інгредієнти

  • рис (1 склянка);
  • кукурудза (1 банка);
  • крабові палички (упаковка, 250 г.);
  • яйця курячі (3 шт.);
  • цибуля (1 шт.);
  • майонез;
  • сіль.

Приготування

  1. Першою справою відварюємо склянку рису та 3 курячих яйця. Даємо їм охолонути.
  2. Дрібно нарізуємо цибулину (невеликого розміру), зварені яйця та крабові палички.
  3. Змішуємо рис, порізані яйця, кукурудзу, цибулю та крабові палички.
  4. Заправляємо майонезом (кількість – на свій смак) та солимо. Салат готовий.

Рецепт салату з крабових паличок і горошку

Ще один, дуже простий у приготуванні, салат з крабовими паличками і зеленим горошком. В ньому немає кукурудзи, а тому він точно прийдеться до смаку тим, хто любить менш солодкі салати. Крім того, заправляти його можна не тільки майонезом, а й сметаною (тут вибір за вами).

Інгредієнти

  • крабові палички (100 г.);
  • огірки (1 шт.);
  • зелень (цибуля і салат);
  • зелений горошок (2 ст. л.);
  • яйця (2 шт.);
  • майонез або сметана;
  • сіль.

Приготування

  1. Спочатку варимо яйця, охолоджуємо їх та нарізуємо невеликими смужками.
  2. Оскільки всі інші інгредієнти по суті готові, нам залишається тільки їх порізати. Отож дрібно нарізуємо все окрім горошку.
  3. Змішуємо горошок та всі порізані інгредієнти, додаємо майонез або сметану (до смаку). Солимо.
  4. Наш салат з крабових паличок і зеленого горошку готовий.

Салат з крабових паличок рецепт з сиром

Приготований за цим рецептом салат створить смакову гамму, відтінки якої сподобаються кожному гурману. Для приготування нам знадобиться твердий плавлений сир, а також (за бажанням) консервована кукурудза. Приготувати цей салат не складніше, ніж усі попередні в цьому списку.

Інгредієнти

  • крабові палички (250 г.);
  • плавлений сир (100 г.);
  • кукурудза (1 баночка);
  • помідори (2 шт.);
  • цибуля (1 шт.);
  • майонез;
  • сіль.

Приготування

  1. Крабові палички, цибулю і помідори потрібно дрібно порізати, а плавлений сир натерти на грубу тертку.
  2. Перемішуємо всі інгредієнти (порізані цибулю, крабові палички та помідори, натертий сир, кукурудзу).
  3. Заправляємо майже готовий салат майонезом.
  4. Вже готовий салат перед подачею на стіл можна прикрасити декількома скибочками лимону (кладемо по краях тарілки).

Рецепт салату з крабових паличок та капусти

Як і попередні, цей рецепт салату з крабових паличок і капусти дуже простий у приготуванні. Для нього підійде як звичайна білоголова капуста, так і пекінська. За звичайним рецептом цей салат заправляється майонезом, але кому потрібна більш дієтична страва – в якості заправки підійде і знежирена сметана.

Інгредієнти

  • капуста (400 г.);
  • крабові палички (250 г.);
  • консервована кукурудза (250 г.);
  • зелена цибуля;
  • майонез;
  • сіль.

Приготування

  1. Капусту потрібно тонко нашаткувати, посолити та трохи перетерти.
  2. Крабові палички нарізуємо кубиками середнього розміру. Зелену цибулю нарізуємо дрібно.
  3. Змішуємо капусту, крабові палички, консервовану кукурудзу (не забудьте попередньо зцідити) і зелену цибулю.
  4. Заправляємо майонезом і наш салат з крабових паличок та капусти готовий.

Поради щодо приготування салату з крабових паличок

Приготування салату з овочів та крабових паличок є дуже простим і з ним впорається навіть не досвідчена господиня. Однак щоб точно вразити гостей святковим столом і приготованим салатом, сайт «Кулінар» рекомендує прислухатися до кількох порад.

Автор темы: www.gopiplus.com, перевел WP-Templates.ru, поддержка SearchTimes.ru.